Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A web áruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk! 

A vásárlás szerződéskötési nyilatkozatnak minősül, a vásárlás megerősítésével létrejön a szerződés, amit mindkét fél köteles teljesíteni. Egyrészről a webshop vásárlója, (továbbiakban "Vevő"), másrészről a Gyártó - Üzemeltető - Eladó (továbbiakban „Eladó” vagy „Üzemeltető”). Ennek megfelelően a Vevő köteles a termékért fizetendő vételárat az eladónak megfizetni, a terméket megvenni, az Eladó pedig köteles a felkínált terméket a megjelölt áron és a képeken szereplő minőségben és állapotban a vevőnek eladni és a szállításról gondoskodni.

A webshopnak jogában áll esetenként az alábbi általános feltételeket módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasni a webshop általános feltételeit. Ezek a módosítások az Interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén Ön az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. A honlap használatakor Ön beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt általános feltételeket. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési és Felhasználási Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az Üzemeltető szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a vevő regisztrációját/vásárlását és azt értesítés nélkül törölheti. 

 

Üzemeltetői adatok

KLARTEX Kft.
Adószám: 14281433109
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: komadi.zoltanne@chello.hu
Telefonos elérhetőség: +36703188142

Kapcsolattartó: Komádi Zoltánné

Készítette: Magyaros ruhák © 2022